Adresa cabinetului:

Bulevardul Decebal Nr. 1, Bloc H2, Scara 4, Etaj 1, Apartament 86, Sector 3, Bucuresti
Cabinetul este situat foarte aproape de Piata Alba Iulia, la aproximativ 50 de metri pe partea stanga, daca veniti dinspre Unirii. Scara blocului este intre Class Lounge si Bet Cafe Arena.

Psihoterapeut Doina Grasu
Nr. telefon: 0725.41.33.22
Mail: doina.grasu[at]psihoterapeutultau.ro

Daca doriti sa platiti in avans 4 sedinte, a 5-a sedinta este gratuita.

O sedinta dureaza 50 de minute, incepand la ore fixe si incheindu-se la ora urmatoare fara 10 minute. (De exemplu de la ora 18.00 la ora 18.50.) De aceea, este de preferat, pe cat posibil sa ajungeti la fix. Pentru a pastra o cat mai buna disponibilitate, este indicat sa anuntati anularea unei sedinte cu cel putin o zi lucratoare inainte. In situatia in care anulati o sedinta in aceeasi zi cu programarea facut, sedinta respectiva se va plati integral. Aceasta deoarece programul psihoterapeutului este in functie de programarile stabilite impreuna cu dumneavoastra.

Nu ezitati sa impartasiti cu psihoterapeutul dumneavoastra atat bucuriile, cat si problemele cotidiene. In felul acesta, impreuna putem gasi solutiile cele mai potrivite.

Plata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar sau la orice sucursala a bancii BCR.
Deoarecele competenta profesionala este prioritara in desfasurarea actului psihoterapeutic, “Codul deontologic al profesiei de psiholog cu drept de libera practica” interzice afisarea tarifelor serviciilor psihologice in scop publicitar. Tarifele pot fi aflate individual, pentru aceasta va invitam sa completati formularul din stanga paginii sau sa folositi datele de contact.

Datele necesare platii in contul cabinetului:

CIP Grasu Doina
(Cabinet Individual de Psihologie Grasu Doina)
Bucuresti
CIF: 26961364
Banca: BCR Bucuresti Sucursala Alba Iulia
Cont LEI (RON): RO34RNCB0498125799990001
Cont EURO: RO07RNCB0498125799990002
SWIFT: RNCBROBU