Problemele de comunicare, de relationare, temerile si starile de depresie, tulburarile de natura psihica afecteaza din ce in ce mai mult viata omului. Psihoterapia online vine in intampinarea dificultatilor de natura psihologica. Demersul specific psihoterapiei cognitv-comportamentale permite aplicarea metodologiei si online. Tehnicile, exercitiile si metodele invatate in cabinet pot fi explicate si aplicate si online.

Cum se desfasoara sedintele online?

Psihoterapia online se desfasoara la fel ca cea din cabinet, singura diferenta consta in faptul ca nu esti in cabinet cu psihoterapeutul. Prin intermediul internetului, a programului Skype si a unui sistem audio, casti si microfon, ne putem auzi si vedea.

Pentru stabilirea unei prime programari, suna direct la numarul de telefon de contact si impreuna vom gasi ziua si ora potrivita, in functie de orele libere de la cabinet si dupa preferintele tale. Plata sedintei se face anticipat, in contul aferent cabinetului. Conturile cabinetului sunt afisate in sectiunea Contact Programari, din dreapta sus.

In ce probleme ma ajuta psihoterapia online?

Problemele tratate cu success cu ajutorul psihoterapiei online sunt tulburarile de anxietate, timiditatea, atacul de panica, tulburarile depresive, agorafobia, problemele de relationare si comunicare, stima de sine scazuta si neincredere, fobiile si tulburarile de dinamica sexuala si altele. Fie pentru ca esti in alta tara si doresti sa beneficiezi de psihoterapie in limba natala, fie nu locuiesti in Bucuresti si nu ai gasit un psihoterapeut aproape de tine sau te confrunti cu agorafobie sau stari puternice de anxietate si iti este foarte greu sa iesi din casa, apeleaza cu incredere la psihoterapia online. Impreuna putem gasi solutiile cele mai potrivite pentru tine, in felul acesta te vei bucura din nou de o viata echilibrata si sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.